Nå kan du bidra til Olivers verden

Oliver er 8 år og bor i Alta. Han har spilt det pedagogiske spillet Dragon Minders en tid, men skulle ønske det var en verden i havet. Derfor har vi nå opprettet en folkefinansiering hvor du kan være med å bidra til at Olivers verden blir en realitet.

Oliver sendte en melding til oss som har laget Dragon Minders. Han liker spillet godt, men han skulle ønske det skjedde noe i havet. Dragon Minders er et spill som er utviklet i samråd med foreldre, barn, lærere og eksperter innen feltet pedagogikk og psykiatri. Det er et pedagogisk spill som både trener evnen til å lære samtidig med bokstavlæring i høy hastighet. Innholdet er basert på læreplanen fra første trinn og er rettet mot barn i alderen 5-8 år. Spillet brukes i skolen i Alta, Vardø, Tromsø og Modum kommune. Men det er primært laget for å være et supplement til skolen, i leksesituasjonen hjemme.

Sjarmert i senk

-Det som er kjernen her for meg, sier Mia Finnestrand, en ildsjel og en av idémakerne, er at Oliver har blitt vår superbruker og vår kilde til inspirasjon når vi ønsker å utvikle spillet. Vi ble så sjarmert av brevet og bildet fra Oliver, hvor han uttrykker at han liker spillet så godt, men ønsker seg en verden i havet. Dette vil vi gjøre noe med og starter nå crowdfunding for Olivers verden. Målet er å samle inn 100.000 kr før 25. januar, og vi trenger all hjelp vi kan få. Både med økonomisk bidrag, deling og heiarop! Men for et lite beløp kan du nå få være med på et gründereventyr, og vi lover å holde deg oppdatert hele veien.

Crowdfunding

Som et ledd i Nordea Gründerjakten, ønsker vi å vise at vi kan skape engasjement utover bare “likes”. Det gjør vi med en folkefinansieringskampanje (type crowdfunding) som går frem til finalen 25. januar. Denne kampanjen har fått navnet Olivers verden.

Gjennom Startskudd (DNB), kan enkeltpersoner bidra med valgfritt beløp over 50 kr. Å finansiere utvikling med folkefinansiering er et relativt nytt verktøy, og bedriften er veldig spent på hvordan mottakelsen blir. I tilfelle det blir en suksess har vi allerede lagt mange planer for hvordan spillet kan videreutvikles.

Her er link til kampanjen Olivers verden.

Nordea Gründerjakten

Dragon Minders er en av ti finalister i Nordea Gründerjakten. Vinneren kåres 25. januar. Finalistene vurderes bl. a. ut fra engasjementet de skaper i sosiale medier. Derfor ønsker vi å vise at Dragon Minders ikke bare skaper engasjement i sosiale medier, men faktisk også klarer å skape et så stort engasjement at dere er villig til å satse på den videre utviklingen i spillet. 

 

Klikk her for å gi et bidrag til Olivers verden

Her kan du stemme på Mia og Dragon Minders i Nordea Gründerjakten 

Vi har tidligere skrevet om brevet fra Oliver

Dragon Minders er tilgjengelig både for iOS i AppStore, og for Android i GooglePlay.

Last ned Android-utgaven her
Last ned iOS – utgaven her