Dragon Minders - nå også på Android!

Det er med stor glede dele nyheten om at Dragon Minders endelig er tilgjengelig på Android! Det vil si at enda flere barn nå får muligheten til å gjøre læringen om til en lek. 

Siden lanseringen av Dragon Minders i august, har flere foreldre og skoler etterspurt en Android-utgave av spillet. Vi er derfor svært fornøyde når vi nå har fått dette på plass. Dermed kan flere barn nå få muligheten til å ta i bruk spillet, noe som fører oss nærmere målet vårt om at alle barn skal føle mestring på skolen.

Hva er Dragon Minders?

Dragon Minders er et pedagogisk spill som trener arbeidsminnet gjennom lek og læring. Arbeidsminnet er viktig for oss alle, og sier oss noe om evnen til å lære. For de som sliter med lesing og regning vil det derfor være spesielt viktig å trene opp arbeidsminnet.
Spillet som også brukes i enkelte norske barneskoler, kan derfor være et nyttig hjelpemiddel for at barnet skal bli motivert til å lære og samtidig lære bedre. Spillet er tilpasset barn mellom 5-8 år, og samsvarer med læringsplanen for første trinn i norsk og engelsk. 

Hva går spillet ut på?

Når spillet åpnes for første gang, velger barnet sitt eget drageegg. For at egget skal klekke og dragen vokse, må barnet mate og trene dragen ved å utføre ulike oppgaver i spillet. Gjennom oppgavene blir arbeidsminnet trent, samtidig som barnet får økt forståelse av bokstaver og ord. Størrelsen på dragen vil symbolisere barnets kunnskap.

Last ned her

Dersom du ikke allerede har gjort det, kan du benytte linken under for å laste ned Dragon Minders og la barnet ditt tre inn i en verden av lærdom med sin personlige drage!

Last ned Android-utgaven her
Last ned iOS – utgaven her