Ofte stilte spørsmål

 

Er det mulig å skifte drage?

Drage-egget velges første gangen spillet åpnes. Deretter er det den samme dragen som følger barnet gjennom hele spillet. Barnet får ansvaret for at dragen spiser og vokser seg stor og sterk. Det er derfor lurt at barnet som skal bruke spillet får velge drageegget selv.

kan flere barn dele på samme spillet?

Spillet tilpasses det individuelle utgangspunktet og sikrer at spilleren ligger på rett nivå på alle oppgavene. Derfor anbefaler vi at hvert barn får sitt eget spill, slik at treningseffekten sikres og at det aktuelle nivået på utfordringene i spillet ivaretas. Spillet vil justeres umiddelbart til den aktuelle spillerens nivå, hvis det ikke er mulig å ha sitt eget personlige spill hver gang det spilles. Vi vet at hvis oppgavene for vanskelige, går dette utover motivasjonen. Blir oppgavene for lette, blir treningseffekten mindre. Derfor er det lagt til rette for at barnet hele tiden spiller på deres eget nivå.

får vi rapport på utviklingen til barnet?

Det gis kontinuerlig rapport på antall rette besvarelser underveis i spillet, og disse vises i form av belønning som mat til dragen. Vi jobber med å kunne tilby en rapport på utviklingen per e-post. Hvis dette er noe du er interessert i, send oss en melding.