Se så stor dragen min er

Dragon Minders kan bare bli bedre med tilbakemeldinger. Vi tar med alle tilbakemeldingene vi får inn i prosessen for videre utvikling.

Vi får ofte tilbakemeldinger fra de som har prøvd spillet. Det setter vi veldig stor pris på. Noen forteller sin historie med utfordringer både på skolen og i leksesituasjonen. Noen ønsker oss lykke til videre. Og mange gir oss konkrete tilbakemeldinger på forbedringer som kan gjøres i spillet. Vi tar til oss alle tilbakemeldinger, og lista over hva vi ønsker å gjøre videre er ganske lang. Men en av de aller beste tilbakemeldingene vi har fått, kommer fra Oliver.

Oliver går i tredje klasse i Alta. Han har brukt Dragon Minders både hjemme og på skolen, og er veldig stolt av hvor stor dragen hans har blitt. I tillegg sendte han oss konkrete tilbakemeldinger.

Hei.

Jeg heter Oliver. Er det mulig å komme seg til blekkspruten og dragen i havet? Jeg liker spillet veldig godt, men synes det er litt mye å lese. Jeg liker spillet selv om man ikke kan komme til blekkspruten og dragen.

Hilsen Oliver.

Oliver er blitt så god i Dragon Minders at han har vært inne flere klasser for å fortelle om spillet og hvordan det fungerer. 

Kjære Oliver, vi skjønner du er stolt over at dragen din er blitt kjempestor! Vi syns også det er en god idé å lage oppgaver med blekkspruten i havet. Det skal vi ta med oss i videre utvikling av spillet. Tusen takk for tilbakemeldingen!